kooperationsverbund-nordost

I andra utvecklingar: Pirates gripit MV Theresa VIII, en kemikalietankfartyg med ett besättning på 28 nordkoreaner i vatten utanför Somalia på måndag, sade Navfor ombord på ett ukrainskt fraktfartyg, MV Lady Juliet, slogs framgångsrikt av pirater i Adenbiken, även på MondayMadrid-rättegången. Alakrana kapades i förra månaden tillsammans med sitt besättning på 36, inklusive 16 spanjorer, åtta indoneser och andra från Ghana,https://en.wikipedia.org/wiki/Tadalafil elfenbenet Kusten, Madagaskar,http://www.kooperationsverbund-nordost.de Senegal och Seychellerna. Båten, som är baserad i Spaniens Baskien, beslagades 400 nautiska mil (740 km) nordväst om Seychellernas ö Mahe, enligt kustbevakningar.kooperationsverbund-nordost Piraterna talade som pratade via telefon till nyheter myndigheter tidigare på tisdagen sa att de fick ett lösenbelopp på mellan $ 3,5m och $ 4m från den spanska regeringen.Kontakt innan fartyget släpptes berättade Alakrana-kaptenen Ricardo Blach till spanska radioen att 63 pirater var ombord på en t ett skede, inklusive ledarna för klanen bakom kapningen.

cialis bestellen
cialis bestellen
cialis 5mg
cialis 5mg

Förhandlingar över skeppet komplicerades av fångsten av två av de påstådda piraterna av den spanska flottan några dagar efter att Alakrana kapades,cialis 20mg rapporterar BBCs Steve Kingstone från Madrid När de misstänkta fördes till Madrid för att försvara rättegången, hotade piraterna att börja döda gisslan om inte deras landsmän återvände till Somalia.http://www.kooperationsverbund-nordost.de På måndagen blev de två somaliska männa formellt anklagade i Madrid för väpnad rån och kidnappning men avgifterna är sådana att om de dömdes skulle de kunna skickas hem för att betjäna sin mening. Skor fortfarande kvarSomali pirater, som använder ‚moderskepp‘ för att starta sina små båtattacker på fartyg, kooperationsverbund-nordost har utvidgat sitt sortiment till ett område utanför Seychellerna de senaste månaderna för att undvika flottorna patrullerar Afrikas horn. Mer än 10 fartyg och 200 gisslan hålls för närvarande av pirater som arbetar i vatten utanför Somalia. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs mer.

Han sa att de blev kapade på torsdagen när de reser utan en eskort i den första händelsen i sitt slag. Herr Smerdon sa att även fem andra lastbilar attackerade och hölls av ‚lokalsamhällen‘. De flesta fartyg som hålls utanför piratets höghus Eyl släpptes efter betalning av stora lösenbelopp. kooperationsverbund-nordost ‚Vi är oroliga, men det är för tidigt att säga om det kommer att påverka vår matning från Berbera och Bossasso till centrala Somalia, vilket är regionen som är störst i behov, ‚Mr Smerdon berättade för BBC.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Över helgen sade agenturen att islamistiska al-Shabab-militanter stoppade konvojer av mat som når människor som bodde i förflyttningsläger utanför Mogadishu.cialis 20 mg kaufen I januari drog WFP ut ur stora delar av södra Somalia på grund av militanta hot. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.